Skip to content

VII. Конференција на Асоцијацијата по општа-семејна медицина на Југоисточна Европа (А ОМ/СМ ЈИЕ)

Место

“Општата/семејна медицина во состав на здравствената грижа”

Сместување

Место на одржување на Конференцијата е хотелскиот комплекс “Метропол” ,Охрид.Хотелскиот комплекс го сочинуваат три хотела,а повеќе информации за хотелите може да видите на:
 
За сите информации во врска со сместувањето обратете се кај лицето:

Владо Дуковски
+ 389(0) 46 203 001
+ 389(0) 46 277 212
+ 389 (0) 75 441 911
Е-mail: [email protected]

Цените за сместување во хотелите за време на Конференцијата се:
ХотелСоба Цена по лице од ноќ со доручекЦена по лице од ноќ - полупансион
”Метропол” 1/1 47 евра51 евра
1/233 евра37 евра
”Белви” 1/147 евра51 евра
1/233 евра37 евра
”Турист” 1/144 евра48 евра
1/230 евра34 евра

Откажување на сместувањето

  1. Откажување на сместувањето до 01.05.2022, уплатените средства ќе се рефундираат во целост, намалени за банкарската провизија
  2. Откажување на сместувањето до 20.05.2022, уплатените средства ќе се рефундираат 50% од уплатените средства, намалени за банкарската провизија
  3. Откажување на сместувањето после 20.05.2022, не следува рефундација на средствата
Сместување

Хотел Метропол

Хотелот Метропол беше и остана единствен и неповторлив хотел, меѓу сите други хотели во регионот, со архиктетура што го одделува од сите други конвенционални хотели.
Хотелот е изграден и отворен во 1975 г. и е комплетно реновиран во 2018 г.
Според законската категоризација хотелот спаѓа во II категорија со 4 ѕвездички. Хотелот е комплетно климатизиран, пет ката над приземјето и две нивоа под основниот спрат.

Сместување

Хотел Белви

Една од нашите врвни колекции во Охрид. Хотел Белви – Метропол Езеро одморалиште ужива во живописната локација на брегот на Охридското Езеро и има 2 базени и приватна плажа долга 500 метри. Простран ресторан располага со тераса и служи локална и интернационална кујна. Хотелот Белви има и сала за појадок, галерија бар и аперитив бар.

Сместување

Хотел Турист

Хотелот “Турист” е изграден и отворен во 1986г. како анекс на хотелот “Метропол”. Комплетно е реновиран во 2007 година. Хотелот ја има истата архитектура како и Метропол и двата хотела се поврзани со внатрешен коридор и гледано однадвор, изгледаат како еден хотел, со воодушевувачки стил.

Место

Сместување

Локација

Место на одржување на Конференцијата е хотелскиот комплекс “Метропол”

Сместување

Е-пошта

[email protected]

Сместување

Аплицирајте за говор

Придружете ни се на VII. Конференција на Асоцијацијата по општа-семејна медицина на Југоисточна Европа (АОМ/СМЈИЕ)